Λύτρας

Μαλαγουζιά & Ασύρτικο 2014

Συναρπαστική μύτη, με πλούσιο φρούτο, στους τόνους του ανανά και του γιαρμά, σε φόντο λεμονανθών, κομπόστας βερίκοκο, φασκόμηλου και γλυκού νεράντζι. Στόμα κρυστάλλινο, ισορροπημένο, με νευρικότητα, γεμάτο και πληθωρικό, με μέταλλο, αλλά και άφθονο φρούτο. Επίγευση λεμονάτη.

ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Η οινοποίηση γίνεται ξεχωριστά για την κάθε ποικιλία. Αλκοολική ζύμωση σε ελεγχόμενη θερμοκρασία και με αποκλειστική χρήση των αυτόχθονων ζυμών του σταφυλιού.

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΗ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ

Πικέρμι, Αττική

ΠΑΡΑΓΩΓΗ

5000 μπουκάλια

Μαλαγουζιά & Ασύρτικο 2014 - Malagouzia & Asirtiko 2014

Λύτρας

Syrah 2019

Πολύ ζωντανό πορφυρό χρωμα με μωβ ανταύγειες. Πολυ παχύ και γεμάτο στόμα με απίστευτη συμπύκνωση
Αρώματα ώριμων φρούτων γεμίζουν το στόμα και τελειώνοντας μια πολύ ευχάριστη αίσθηση γλυκών ώριμων τανινών δίνει στο κρασί μια επίγευση που διαρκεί.

ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Οινοποίηση σε μικρές δεξαμενές με ελεγχόμενη θερμοκρασία αποκλειστικά με την μέθοδο pigeage για πολύ μαλακή και προσεκτική εκχύλιση διάρκειας 15 ημέρων. Εμφιαλώνεται μετά απο 6 μήνες και μπορείτε να το απολαύσετε αμέσως για περισσότερο φρούτο η να το παλαιώσετε για 5-8 χρονια.

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΗ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ

Πικέρμι, Αττική

ΠΑΡΑΓΩΓΗ

750 μπουκάλια

Syrah 2019

Λύτρας

Ασύρτικο 2013

Είναι αποτέλεσμα πειραματικής οινοποιήσης, χωρίς θειώδη και σταθεροποιήση. Εντελώς φυσική γεύση με εκρηκτική οξύτητα που διατηρειται στο στόμα για πολλή ώρα.

ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Αλκοολική ζύμωση σε ελεγχόμενη θερμοκρασία και με αποκλειστική χρήση των αυτόχθονων ζυμών του σταφυλιού.

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΗ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ

Πικέρμι, Αττική

ΠΑΡΑΓΩΓΗ

700 μπουκάλια

Ασύρτικο 2013 - Asirtiko 2013